Komerbi Brugge

Kansen geven aan jongeren

Een veilige plek voor maatschappelijk kwetsbare jongeren die hun capaciteiten willen ontwikkelen en benutten. Komerbi zet het welzijn van iedere jongere op de eerste plaats en biedt zowel een leerplatform als vrijetijdsaanbod aan. En daar hoort ook muziek bij...

website komerbi

Komerbi

Komerbi werd opgericht door sociaal geëngageerde Bruggelingen met een hart voor de jeugd. Ervaringen als leerkrachten en jeugdwerkers leerden hen dat de maatschappelijk kwetsbaardere jongeren uit Brugge op zoek waren naar een veilige plek. Hier kunnen ze zichzelf zijn en hun capaciteiten kunnen ontwikkelen en benutten. Vanuit deze nood is de jeugdwelzijnsorganisatie “Komerbi” ontstaan, een organisatie door en voor jongeren waar iedereen inspraak heeft.

lees meer

Video titel

Extra link 2

Missie Komerbi

Komerbi vertrekt vanuit het idee dat de talenten van alle jongeren binnen en buiten de school ontwikkeld zouden moeten worden. Ook in Brugge lopen nog heel wat ongeziene jongeren met tal van capaciteiten en talenten rond. Daarom zet Komerbi de deuren open voor Brugse jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties die de toegang tot reguliere begeleiding moeilijk of niet kunnen verkrijgen. Om deze reden biedt Komerbi voedingsbodems aan die tegemoet komen aan de noden van de jongeren en die hen daarbij ondersteunen en begeleiden in hun persoonsontwikkeling in brede zin.

Extra link 3

Fotoalbum titel

No items found.

Ontvang onze nieuwsbrief

Bedankt!
Oops! Something went wrong!
Website by Letterlik